Johtaminen.
Esimiehen oma työ.
Johtaminen.
Viestintä.
Ohjeita kiperiinkin tilanteisiin.
Sivukartta
Velmeri: Esimiestyön ja Johtamisen tietopankki
Esimiestyön ja Johtamisen tietopankki
Tervetuloa

Tervetuloa Welmeriin!

Te esimiehet olette avainhenkilöitä johtamaan palvelutuotantoa, hankkimaan osaavaa henkilöstöä ja uudistamaan työkulttuuria kaupungissamme. Te olette tärkeältä osaltanne antamassa kuvaa kaupungista työnantajana. Tulevina vuosina tarvitsemme monia uusia työntekijöitä eläkkeelle siirtyvien tilalle.

Kaupungin talous on yhä erittäin tiukalla, mutta kun kaikki ponnistelemme, suunnitelman mukaan vuonna 2007 olemme talouden tasapainon saavuttaneet. Esimiehet ovat monien asioiden haltijoina, siksi onkin mahdotonta hallita kaikkia alueita. Olemme tähän welmeriin keränneet etupäässä asioita, joita ei tarvita varmaankaan jokaisena viikon päivänä. Ajatuksena onkin ollut, että täältä welmeristä on helposti kerrattavissa harvemmin esiin tulevia tilanteita.

Esimiesten on myös huolehdittava itsestään – omasta jaksamisestaan. Tämän asian tiimoilta on myös kerätty vinkkejä. Joku viisas on sanonut, että auton polttoaine on bensiini ja ihmisen polttoaine on arvostus. Tämä pätee toki niin esimieheen kuin kanssatyöntekijään suhtautumisessa.

- Ville Rintamäki -  © Vaasan kaupungin henkilöstöpalvelut
  :: 23.9.2021 :: Nimipäiväänsä viettää: